Beşiktaş Antalyaspor / Beşiktaş, Antalyaspor'a da takıldı: 1-1 - Dakikasında bahadır'ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine gökhan gönül, sağlıkçılara tepki gösterdi.

Beşiktaş Antalyaspor / Beşiktaş, Antalyaspor'a da takıldı: 1-1 - Dakikasında bahadır'ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine gökhan gönül, sağlıkçılara tepki gösterdi.. Haftasında beşiktaş, evinde antalyaspor ile karşılaştı. Dakikada orta sahada topla buluşan hakan özmert'in uzaktan şutunda kaleci utku yuvakuran tek hamlede topa sahip oldu. 02 mayıs 2021 pazar 16:00 i̇ttifak holding. Ersin gökhan vida ruiz rıdvan atiba elneny lens ljajic caner boateng. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu.

Haftasında beşiktaş sahasında antalyasporu ağırladı. Dakikada orta sahada topla buluşan hakan özmert'in uzaktan şutunda kaleci utku yuvakuran tek hamlede topa sahip oldu. Hafta içi napoli'den tarihi bir galibiyetle dönen beşiktaş evinde antalyaspor engelini 3 golle aştı. Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 20 ve 25. Ersin gökhan vida ruiz rıdvan atiba elneny lens ljajic caner boateng.

Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti
Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti from i.internethaber.com
Haftasında beşiktaş, evinde antalyaspor ile karşılaştı. Dakikasında hücuma katkı veren ve kafa. 16'ncı dakikada aatif chahechouhe'nin vuruşu. Beşiktaş antalyaspor geniş özeti ve golleri burada. Beşiktaş'ın konyaspor'la oynadığı süper kupa finalinde çıkan olaylardan dolayı seyircisiz oynama. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. 02 mayıs 2021 pazar 16:00 i̇ttifak holding.

Beşiktaş antalyaspor maç özeti, golleri ve önemli pozisyonları haberimizde.

Haftasında beşiktaş erken bir golle antalyaspor karşısıda öne geçti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü larin kaydetti. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Bu sonuçla beşiktaş ve antalyaspor puanlarını 4'e yükseltti. Beşiktaş antalyaspor ile ilgili tüm haberleri ve son dakika beşiktaş antalyaspor haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bjk evinde 45 maç sonra yenildi. Antalyaspor beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 18 may 2021 at 17:45 on sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h. Dakikasında hücuma katkı veren ve kafa. Vodafone park'ın saha zemininde daha önceki maçlarda görülen. Toplam 9.378 beşiktaş antalyaspor haberi. Beşiktaş ile antalyaspor, spor toto süper lig'in 3. Hafta içi napoli'den tarihi bir galibiyetle dönen beşiktaş evinde antalyaspor engelini 3 golle aştı. Beşiktaş antalyaspor geniş özeti ve golleri burada.

Yeni transfer pepe'de sezona golle başladı. Hafta içi napoli'den tarihi bir galibiyetle dönen beşiktaş evinde antalyaspor engelini 3 golle aştı. Vodafone park'ın saha zemininde daha önceki maçlarda görülen. 35 amilton (fraport tav antalyaspor),dk. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı.

Beşiktaş, Antalyaspor'dan yeni koronavirüs testi istedi ...
Beşiktaş, Antalyaspor'dan yeni koronavirüs testi istedi ... from cdntr1.img.sputniknews.com
Yeni transfer pepe'de sezona golle başladı. Vodafone park'ın saha zemininde daha önceki maçlarda görülen. Beşiktaş ile antalyaspor, spor toto süper lig'in 3. Bjk evinde 45 maç sonra yenildi. 35 amilton (fraport tav antalyaspor),dk. Beşiktaş antalyaspor geniş özeti ve golleri burada. Antalya stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem alper ulusoy yönetiyor. Dakikasında hücuma katkı veren ve kafa.

Yeni sezonun vodafone park'ta oynanacak ilk karşılaşması saat 19.00'da başlayacak.

Dakikada da yekta kurtuluş kaydetti. Antalyaspor ile beşiktaş, süper lig'in 10. Yeni transfer pepe'de sezona golle başladı. Bu sonuçla antalyaspor rakibinin evinde ligde yenilmezlik serisine de son vermiş oldu. Beşiktaş antalyaspor geniş özeti ve golleri burada. Dakikada orta sahada topla buluşan hakan özmert'in uzaktan şutunda kaleci utku yuvakuran tek hamlede topa sahip oldu. Bu sonuçla beşiktaş ve antalyaspor puanlarını 4'e yükseltti. Beşiktaş ile antalyaspor, spor toto süper lig'in 3. Antalyaspor beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 18 may 2021 at 17:45 on sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h. Antalya stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem alper ulusoy yönetiyor. Ersin gökhan vida ruiz rıdvan atiba elneny lens ljajic caner boateng. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti. Toplam 9.378 beşiktaş antalyaspor haberi.

Beşiktaş antalyaspor geniş özeti ve golleri burada. Hafta içi napoli'den tarihi bir galibiyetle dönen beşiktaş evinde antalyaspor engelini 3 golle aştı. Beşiktaş ile antalyaspor, spor toto süper lig'in 3. 02 mayıs 2021 pazar 16:00 i̇ttifak holding. Haftasında beşiktaş sahasında antalyasporu ağırladı.

Beşiktaş oynadı Antalyaspor kazandı - Son Saat Gazetesi ...
Beşiktaş oynadı Antalyaspor kazandı - Son Saat Gazetesi ... from www.sonsaat.com.tr
02 mayıs 2021 pazar 16:00 i̇ttifak holding. Haftasında beşiktaş, evinde antalyaspor ile karşılaştı. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti. Dakikada alvaro negredo ve 56. Dakikada orta sahada topla buluşan hakan özmert'in uzaktan şutunda kaleci utku yuvakuran tek hamlede topa sahip oldu. 16'ncı dakikada aatif chahechouhe'nin vuruşu. Beşiktaş'ın konyaspor'la oynadığı süper kupa finalinde çıkan olaylardan dolayı seyircisiz oynama. Beşiktaş antalyaspor maçı özeti izle.

Yeni sezonun vodafone park'ta oynanacak ilk karşılaşması saat 19.00'da başlayacak.

Beşiktaş antalyaspor maç özeti, golleri ve önemli pozisyonları haberimizde. Antalya stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem alper ulusoy yönetiyor. 35 amilton (fraport tav antalyaspor),dk. Haftasında beşiktaş, evinde antalyaspor ile karşılaştı. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Dakikada da yekta kurtuluş kaydetti. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti. Dakikasında bahadır'ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine gökhan gönül, sağlıkçılara tepki gösterdi. Dakikasında, antalyaspor'dan bahadır sakatlık geçirdi. Dakikasında hücuma katkı veren ve kafa. Haftasında beşiktaş erken bir golle antalyaspor karşısıda öne geçti. Bjk evinde 45 maç sonra yenildi. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook